Restaurangen

I Agas kulturminnes märkta fastighet har vi sommar som vinter en fantastisk utsikt över Saltsjöns inlopp. Här njuter ni av våra prisade vedugnseldade pizzor, det italienska köket, delikatesser, god dryck, vår egna Gelato i säsongens smaker och självklart all vår härliga personal.

Benvenuto!

BOKA BORDMENYLUNCHMENY

Baren X2

Med en uteservering och trädgård som vetter mot vattnet Måste man bara ha en ute bar. Vår, sommar och sol, slår vi upp uteserveringen från lunch till kväll. Kom och sitt o njut när våra duktiga bartender inspirerar till svalkande dryckesalternativ.

Höst o vinter eller vid regn flyttar vi in med samma känsla av varm inspiration.
Håll utkik efter månadens Drink.

Cin Cin !!

Restaurangen

Ända sedan starten i kvarterslokalen i Käppala på Lidingö har vi oförtrutet arbetat med att erbjuda de bästa pizzorna som går att uppbringa. Vi har aldrig tummat på kvaliteten på råvaror och vi har från dag ett arbetat stenhårt med att få fram den bästa degen, som onekligen är en väsentlig del i framgångsreceptet. Samtidigt har vi alltid haft som ledstjärna att bjuda på ett familjärt leende, ett spontant skratt och vänligt bemötande, även om det varit minst sagt stressigt ibland att se hundratalet pizzasugna gäster ståendes i kö. Men apropå kö är det ett kvitto på att vi gjort något som uppskattats och det var då vi beslöt oss för att flytta till Dalénum i gamla AGA området, där vi förutom en trevligare restaurang även fick uteservering vid strandkajen.

Nu har vi dock tagit nästa, stora, steg i vår resa och flyttat till AGAs kulturminnesmärkta fastighet där vi kommer att kunna ta emot fler gäster, både ute och inne. Men med samma glädje, fantastiska och prisbelönta pizzor samt härliga stämning.

Varmt välkomna!