Restaurangen

Välkomna till vår fantastiska restaurang i AGAs kulturminnesmärkta fastighet med soldränkt uteservering och sjöutsikt. Här kommer vi som vanligt erbjuda våra fantastiska och goda pizzor men även andra italienska maträtter, delikatesser och egengjord glass i världsklass.

Varmt välkomna!

BOKA BORDMENYLUNCHMENY

Baren X2

Varför ha en bar när man kan ha två!

När vi har ett läge nere vid vattnet med uteservering och trädgård måste vi självklart ha en bar utomhus. Och om vädret inte är på vår sida finns ju så klart vår trevliga bar inomhus, året om. Cin cin!

Restaurangen

Ända sedan starten i kvarterslokalen i Käppala på Lidingö har vi oförtrutet arbetat med att erbjuda de bästa pizzorna som går att uppbringa. Vi har aldrig tummat på kvaliteten på råvaror och vi har från dag ett arbetat stenhårt med att få fram den bästa degen, som onekligen är en väsentlig del i framgångsreceptet. Samtidigt har vi alltid haft som ledstjärna att bjuda på ett familjärt leende, ett spontant skratt och vänligt bemötande, även om det varit minst sagt stressigt ibland att se hundratalet pizzasugna gäster ståendes i kö. Men apropå kö är det ett kvitto på att vi gjort något som uppskattats och det var då vi beslöt oss för att flytta till Dalénum i gamla AGA området, där vi förutom en trevligare restaurang även fick uteservering vid strandkajen.

Nu har vi dock tagit nästa, stora, steg i vår resa och flyttat till AGAs kulturminnesmärkta fastighet där vi kommer att kunna ta emot fler gäster, både ute och inne. Men med samma glädje, fantastiska och prisbelönta pizzor samt härliga stämning.

Varmt välkomna!