Boka Online

Här bokar du enkelt bord för dig och ditt sällskap.Boka bord

Större Sällskap?

För att boka bord för större sällskap, mer än 10 personer – vänligen skicka en bokningsförfrågan till
event@450gradi.se eller ring oss på +46 (0) 8 766 64 60

Öppettider

Mån: Stängt
Tis-Tor: 17:00-21:00
Fre: 17:00-22:00
Lör: 12:00-22:00
Sön: 12:00-21:00
Ugnen/köket stänger 1 timma innan

Restaurangen

Ända sedan starten i kvarterslokalen i Käppala på Lidingö har vi oförtrutet arbetat med att erbjuda goda pizzor. Vi har aldrig tummat på kvaliteten på råvaror och vi har från dag ett arbetat stenhårt med att få fram den bästa degen, som onekligen är en väsentlig del i framgångsreceptet. Samtidigt har vi alltid haft som ledstjärna att bjuda på ett familjärt leende, ett spontant skratt och vänligt bemötande. År 2018 flyttade vi till Dalénum i gamla AGA området, där vi förutom en trevligare restaurang även fick uteservering vid strandkajen.

Nu har vi dock tagit nästa, stora, steg i vår resa och flyttat till AGAs kulturminnesmärkta restaurang där vi kommer att kunna ta emot fler gäster, både ute och inne. Men med samma glädje, fantastiska pizzor, fler italienska rätter, egengjord glass samt härlig stämning.

Varmt välkomna!

Baren X2

Varför ha en bar när man kan ha två!

När vi har ett läge nere vid vattnet med uteservering och trädgård måste vi självklart ha en bar utomhus. Och om vädret inte är på vår sida finns ju så klart vår trevliga bar inomhus, året om. Cin cin!